Výhody pro registrované čtenáře MEZI HVĚZDAMI

06.09.2014 16:18

Seznamte se s výhodami pro registrované čtenáře MEZI HVĚZDAMI:

  • Přístupné všechny uveřejněné články, později i fotky a videa

  • PORADNA přímo na stránkách

  • Od 12/2014 pravidelně zasílané novinky MEZI HVĚZDAMI
  • Do dubna přerušuji astrologické konzultace zdarma, nebojte se, opět je obnovím. Původní pravidla: krátká astrologická konzultace prostřednictvím skype: mezihvezdami  libovolnou neděli od 20:00 do 21:00, více na: Nedělní chvilka astrologie. Tato služba bude opět ZDARMA pouze pro REGISTROVANÉ ČTENÁŘE, členy Klubu MEZI HVĚZDAMI a lidičky, kteří již ode mne mají zpracovaný a vyložený kompletní osobní horoskop.  Pro ostatní běžná cena za okamžitý horoskop 200 Kč.

  • NÁHRADOU Vám doporučuji fantastické VIDEO KURZY PRO RADOST, kde najdete od každého kurzu první 3 lekce zdarma. Skvělá příležitost, jak zkusit to, co jste dávno chtěli dělat. A máte vystaráno na dlouhé zimní večery :) Kurzy zde najdete tvořivé, pro osobní rozvoj i pro podnikání či sport. Snad Vás nadchnou stejně jako mne.

  • Registrací dáváte souhlas k zasílání obchodních sdělení

NOVINKY NA MĚSÍC ČERVENEC

V červenci očekávejte časté přeháňky a NOVÉ STRÁNKY MEZI HVĚZDAMI. Omluvte, prosím, případné nedostatky, porucha není na Vašem přijímači. Nové články již na Vás čekají na nových stránkách.

Srdečně zvu na ezoterický festival Miluj svůj život v Plzní 4.-6.7.2015, kde mne můžete najít, přednáším v neděli 5.7. od 9:00.

Od 19.4.2015 je opět k dispozici Nedělní chvilka astrologie.


 

Výhody pro registrované čtenáře

Registrace je dobrovolná a zdarma Rozhodujte o nových článcích

Pozor od léta 2014 jsou nové články a horoskopy zveřejněné pouze pro registrované uživatele. Vždy, když uveřejním další novou sadu článků, předchozí budou viditelné i pro neregistrované - tj. cca vždy po měsíci

Přidej na Seznam