Vliv Slunce na Štíry v průběhu (každého) roku

Štíři s výhodou využívají období, když Slunce právě putuje znamením Ryb (21.2.-21.3.) a Raka (21.6.-21.7.). V tomto období se jim zlepšuje zdraví a intelektuální a komunikační schopnosti. Rádi se seznamují, případně i vyhledávají houf lidiček podobného cítění a myšlení, jsou podnikavější, činorodější. Lépe tak dosahují pracovních i osobních cílů a splňují si přání emočního či dokonce vztahového a sexuálního charakteru. Ostatním jsou až magicky přitažliví, ovlivňují druhé pozitivně svým osobním kouzlem.

Nepříznivé období roku, nejen zdravotně, nastává Štírům, když Slunce právě prochází znamením Vodnáře, Býka. Dále si dávají pozor též v období, kdy se Slunce nachází ve znamení Lva (21.7.-21.8.) - v roce 2014 si dávají pozor i na vliv Jupitera ve Lvu. 

Zdravotní obtíže, které se rozvíjejí v průběhu roku v dalších oblastech těla, obvykle odpovídají danému, právě probíhajícímu, znamení nebo zhoršení chronických potíží zrozence ve znamení Štíra viz. níže (nepříznivé aspekty z jiných znamení na Slunce).

 

Pozn. počátek znamení a konec znamení tj. 20., 21. či dokonce 23. daného měsíce se různí dle daného roku a rozhodují hodiny a minuty, jak v daném roce přecházelo Slunce z jednoho znamení do druhého. Pozor také na Váš konkrétní čas narození. Pokud máte v těchto dnech narozeniny, raději si ověřte si u astrologa, jste-li opravdu Střelec, Štír či Kozoroh, za které se dle data považujete. Obdobně to platí pro všechna ostatní znamení.

Citlivé oblasti zdraví Štírů

Tělo: Vnější pohlavní orgány, močový měchýř, konečník

Obvyklé problémy: inkontinence, močové kameny, menstruační problémy, hemeroidy, prostata, záněty pochvy apod., zácpa, frigidita, impotence, pohlavní nemoci ...

Duše: pozitivně: Hloubavost, houževnatost, vytrvalost, pevná vůle, posedlost tajemstvími, vč. života a smrti x negativně: skrývané a vyhraněné emoce např. milovat nebo nenávidět, žárlivost

 

Příklady možností a metod vylepšení zdraví těla

Vysoká schopnost regenerace umožňuje sáhnout si až na dno – raději silami šetřit. Regenerace pomocí koupelí např. se solí z Mrtvého moře (mystické spojení s  vodním živlem – emoce, zrození života ale i smrtí). Více než u jiných je pro štíry životně i zdravotně důležitý spokojený sex. Očistné půsty až hladovky. Cvičení na pánevní dno, reflexní terapie ...

Strava např.: vhodná s vysokým obsahem vlákniny, ovoce a zelenina červené barvy, ….

Byliny např.: psyllium, lněné semínko, přeslička, Při přípravě na Besedu pro Panny jsem nově „objevila“ a ověřila též fantastické účinky kardamonu, pro Štíry též vřele doporučuji. Kardamon příznivě ovlivňuje nejen problémové zažívání, ale též má další vynikající účinky. Ptejte se mě, právě jej testuji na sobě!

 

Příklady možností a metod vylepšení zdraví duše

Hluboké meditace, regrese, spokojená sexualita v širším smyslu, tantra. Rituály očisty duševní, duchovní, emoční. Například sprcha se světlem = vizualizace zářící očistné sprchy apod. .

Zážitky kulturní: cokoliv co souvisí s tajemnem a odhalovanými tajemstvími – výstava o Starém Egyptě, film o svobodných zednářích, …

Překročit vlastní stín: svěřit se s problémem či láskou, udělat něco viditelného dlouhodobého trvání – zasadit strom, vytvořit nějakou oslavu života

 

Pokud máte sami zkušenosti, jak se udržovat v kondici a o které byste se chtěli podělit s ostatními Štíry, učiňte tak v diskusi níže.

 

Vlivy pomalých planet

vlivy které nepřehlédneme, neboť jsou dlouhodobější

P=příznivě , P =příznivě, ale slabší vliv, N=nepříznivě , N =nepříznivě, ale slabší vliv /// vyznačené oblasti udávají, kterých Střelců, se to týká.

Jak číst tak dlouhý a složitý text - snadno :-):

Vliv Marse ve Štíru na Štíry – příznivý

Mars ve Štíru tj, od 26. 7. 2014 do 14. 9. 2014 – Každému Štíru přinese (postupně dle data narození) v tomto období zlepšení: zvýší energii, často i zlepší zdraví. Příliv energie Štíři rádi použijí sexuálním výbojům či alespoň k flirtům. Mars tou dobou u mnohých Štírů bude kompenzovat nepříznivé působení Jupitera ve Lvu. Zdravotně Mars přináší: obnovení, oživení fyzických sil a vylepšení regenerační schopnosti, též větší výdrž (!!! ;-)). Působí bohužel na jednotlivce krátkodobě – pohybuje se rychle.

Vliv Marse ve Vodnáři na Štíry – nepříznivý

Mars ve Vodnáři tj, od 5. 12. 2014 do konce roku 2014 – Každému Štíru ze“zasažených“ přinese (postupně dle data narození) v tomto období: úbytek energie, zpomalení, možné i horečnaté nemoci

 

Vliv Jupitera v Raku na Štíry

Jupiter v Raku označuje pro Štíry období příznivé pro rozvoj a pěstování rodinných záležitostí, vztahů, domácnosti ale i období dobré pro finanční záležitosti či koupi rodinného domu.

V druhé polovině roku 2014 Jupiter ve Lvu přináší Štírům období s nepříznivými vlivy: touhu po přepychu, luxusu, přehánění radostí života. Jednotliví Štíři, kterých se to týká viz. tabulka níže, budou obtížně hledat v tomto směru starou dobrou zlatou střední cestu. Možnost též snadného úletu směrem k přejídání. Dokonce hrozí i poklesky v mravní a duchovní rovině. V krajních případech se odvažují a pohybují až na samé hranici lidských zákonů. Období pro tyto jedince též nevhodné pro jednání s úřady a pro uzavírání smluv. Nahlédněte do svých osobních dispozic – viz. Váš osobní horoskop.

 

Vliv Saturna ve Štíru na Štíry

Saturn ve Štíru od 6.10.2012 do 23.12.2014 (vstup do Střelce)

Saturn ve Štíru má na níže Štíry uvedené v tabulce níže značný vliv. Období přechodu Saturna přes Slunce je obdobím krizí osobních, pracovních i zdravotních. Člověk mívá tou dobou méně sil, musí je vynakládat úsporně a uvážlivě. Překážky a problémy se předním jen množí. Častěji se dostaví neúspěch či bolest. Sebeprosazení je obtížné. Je třeba „jít Saturnovi na ruku“ a poctivě plnit jeho „učební plán“. Je třeba prokázat skromnost, houževnatost, vytrvalost, pevnost, sebekázeň. Pak problémy poleví a co takto člověk dokáže, nese si sebou celé další období jako poučení a tak trochu jako skryté medaile.

Saturn ve Střelci má malý vliv a působí až koncem roku 2014.

 

Vliv Urana v Beranu na Štíry

Uran v Beranu od 12.6.2011 do 14.5.2018 (vstup do Býka)

Vliv Urana v Beranu na Váhy je v roce 2014 obecně nevýznamný.

 

Vliv Neptuna v Rybách na Štíry

Neptun v Rybách od 2.2.2012 do 1.4.2025 (vstup do Berana)

Neptun v Rybách ovlivňuje Štíry výrazně příznivě. Znamená pro Štíry (viz. tabulka) období nové inspirace a úspěchů v tvůrčí činnosti. Též období vhodné pro intenzivní studium duchovních nauk, meditace, rozjímání. Případné nahlédnutí do nadsmyslového světa.

 

Vliv Pluta v Kozorohu na Štíry

Pluto v Kozorohu na Štíry (ty, kterých se vliv Pluta týká viz. tabulka) je po většinu roku příznivý. Přináší období s nárůstem energie, houževnatosti a vytrvalosti. Vzrůstají ambice, ctižádostivost, touha po moci či významnějším postavení. Další výraznější vlivy (nejen Pluta) je samozřejmě nutné sledovat pomocí individuální dispozic – viz. Váš osobní horoskop

 

 

Diskusní téma: Štíři

prosím o radu

Naďa Galiová | 14.09.2014

Dobrý den Vážená paní Ambrozová ,měla bych k Vám prosbu zda byste mi mohla sdělit podle čeho(kterých znamení) se mám řídit Naďa Galiová nar: jsem se 12.5.1942 v Ostravě v 18:30 hod.Moc se omlouvám,ale jsem důchodkyně a nemohu si dovolit nechat udělat horoskop,jelikož na to nemám peníze.Jen bych Vás chtěla poprosit podle čeho se mám řídit.Děkuji Vám za Vaši ochotu a přeji pěkný den Galiová

Re: prosím o radu

Naďa Galiová | 14.09.2014

zapoměla jsem Vám sdělit e-mail:nada.galiova@centrum.cz děkuji Galiová

Přidat nový příspěvek

NOVINKY NA MĚSÍC ČERVENEC

V červenci očekávejte časté přeháňky a NOVÉ STRÁNKY MEZI HVĚZDAMI. Omluvte, prosím, případné nedostatky, porucha není na Vašem přijímači. Nové články již na Vás čekají na nových stránkách.

Srdečně zvu na ezoterický festival Miluj svůj život v Plzní 4.-6.7.2015, kde mne můžete najít, přednáším v neděli 5.7. od 9:00.

Od 19.4.2015 je opět k dispozici Nedělní chvilka astrologie.


 

Výhody pro registrované čtenáře

Registrace je dobrovolná a zdarma Rozhodujte o nových článcích

Pozor od léta 2014 jsou nové články a horoskopy zveřejněné pouze pro registrované uživatele. Vždy, když uveřejním další novou sadu článků, předchozí budou viditelné i pro neregistrované - tj. cca vždy po měsíci

Přidej na Seznam